United Against Skin Cancers

Door de combinatie van dermatologie en oncologie heeft Pierre Fabre de unieke expertise om huidkanker te kunnen voorkomen en behandelen vanuit meerdere perspectieven. Deze expertise wordt gecombineerd in het programma United Against Skin Cancers dat rust op drie pijlers: VOORKOMEN, BEHANDELEN, ONDERSTEUNEN.

VOORKOMEN

De eerste pijler helpt mensen bij het nemen van voorzorgsmaatregelen tegen huidkanker. We bieden een groot assortiment producten om een gezonde huid te beschermen en onderhouden. We zetten ons in voor zonbescherming voor alle huidtypen, inclusief overgevoelige huid en huidtypen met een verhoogd risico op actinische keratose en huidkanker.

BEHANDELEN

Onze tweede pijler richt zich naast de behandeling van huidkanker, ook op het behandelen van tumoren, maar ook op producten die helpen de levenskwaliteit te verbeteren; bijvoorbeeld door het verhelpen van huidtoxiciteit die door verschillende kankerbehandelingen worden veroorzaakt. We hebben ruim 30 jaar ervaring in het ontdekken en ontwikkelen van kankerbehandelingen. Onze meest recente focus ligt op het behandelen van melanoom.

ONDERSTEUNEN

Onze derde pijler biedt een groot aantal materialen gericht op het voorlichten, informeren en ondersteunen van zorgprofessionals en mensen met huidkanker gedurende het volledige verloop van de ziekte, van diagnose tot behandeling en verder.

Publication code: 20200641